Ervaringen

ERVARINGEN 

“Mijn stem beter leren kennen en op verschillende manieren leren gebruiken was best spannend voor me. Maar bij Heidi voelde ik me al snel op m’n gemak. Ze voelt heel goed aan wat er nodig is en alles mag er zijn. Ik werd nog wel eens overweldigd door emoties bij bepaalde nummers die iets in me losmaakten, of als we met klank improviseerden. Heidi leerde me dan om met beide voeten op de grond te blijven staan en geaard te blijven waardoor ik steeds vaker toch door kon blijven zingen. Ze begeleidde me op gitaar of piano en met haar stem en we zongen ook door mij gekozen nummers. Samen zingen was helemaal superleuk en het klinkt dan vaak zooo mooi! Soms waren we samen tot in tranen geroerd.”
Ans

“Ik neurie op de fiets en oefen met de buikademhaling. Heerlijk om te doen”
Lia

“Ik vind dat jij heel oprecht feedback geeft, waardoor ik me serieus genomen voel. Samen zingen vond ik heel tof. Dat is vooral leuk. Misschien dat ik daardoor ervoer dat het toen nog nieuwe van zingen vooral veel plezier gaf.”
Robert – gitarist

“Vanaf dat ik bij Heidi binnen liep, had ik het gevoel van thuis komen. Ik wist niet wat ik zou gaan ervaren maar door simpelweg met wat klanken te spelen en te voelen wat het met mij doet, voelde ik blijdschap. Heidi straalt als ze met muziek bezig is en dat is een genot om mee samen te werken. Ik ben daardoor ook meer gaan stralen. Ik voel dankbaarheid”.
Annemiek

“Ik voel me veilig bij jou. Hier kan ik echt iets mee. Ik vind dat je op een hele fijne manier lesgeeft, goed afgestemd, waardoor ik mezelf kan zijn.”
Harrie

” Wat een heerlijke ontmoeting. Ik heb het zingen als helend en bevrijdend ervaren. Mooi hoe je intuïtief de goede muziek kiest. En super fijn om de verbinding met jou te voelen tijdens het zingen. Dank daarvoor!”
Helmi-Roos – reizigster 

“Een tijd geleden nam ik een privé zangles bij Heidi. De ruimte was erg fijn en werd warm ontvangen door Heidi. Ik had nog nooit zangles gehad en vond het erg spannend. Heidi haalde al snel de spanning eraf door haar vrolijke karakter. Ik kon haar makkelijk volgen en durfde mezelf ook te geven tijdens het zingen. Ze daagde me uit om mijn eigen stem te leren kennen. Het was een top les!”
Chamera – yogadocente

“Zo nu en dan volg ik een sessie stemcoaching/expressie bij Heidi, met als doel mijn stem, houding en beweging optimaal te benutten als ik mijn teksten voordraag. De ontmoeting met Heidi is hartelijk en open. Zij laat mij mijn teksten voordragen op mijn eigen manier en geeft ter plekke terug waar verbeteringen mogelijk zijn. Hierbij laat ze mijn product/ idee bij mij. Met haar intuïtie en ervaring geeft ze mij terug hoe ik beweeg en ademhaal, maar ook hoe ik mijn emoties kan gebruiken, hoe ik stiltes in m’n voordracht kan laten ‘spreken’. Ze leert mij rust te nemen (door o.a. buikademhaling en stevig staan) en juist in de rust, de pauzes die ik durf te nemen de overtuiging te leggen. Mijn grote gebaren worden kleiner en effectiever. Ik blijf dicht bij mezelf en kom zo overtuigender over bij het publiek.”
Theo Jennissen – kunstenaar/performer