Zingen en Zeilen op t Wad – 24-30 juli 2021

      

 

ZINGEN EN ZEILEN OP ‘T WAD – 24-30 JULI 2021

Zeil, adem en zing!

We gaan zeilen, ademen en zingen te midden van de prachtige natuur en elementen op ’t Wad!

We zeilen met superschipper Ini Golbach op tjalk de Stanfries. Zeilervaring is niet nodig, er is ruimte om mee te helpen met zeilen en heerlijk het zeilen te ervaren. Koken doen we aan boord en we slapen in de hutten op t schip. Maximaal 8 personen, waardoor we lekker de ruimte hebben op t schip.

Zingen doen we in de buitenlucht: op t dek of aan land, onder enhousiaste en op de groep afgestemde begeleiding van muziektherapeute & stemcoach Heidi Hogewind.

We zingen 1 à 2 sessies per dag. We starten met enkele oefeningen met lichaam en adem, om te landen in je lijf. Van daaruit gaan we naar klank en zang. Je hoeft niet goed of mooi te kunnen zingen, het gaat  om zingen vanuit je lijf en gevoel, van binnenuit, zingen wie jij bent 🙂 Elementen waarmee we zullen werken zijn: adem en lichaam, klank van je stem, eigenheid, ontspanning, plezier en contact ervaren in het zingen. We zingen laagdrempelige, prachtige liederen met thema’s als natuur, je lijf, zingen vanuit je hart etc. Liederen met een positieve vibe!

Hier kun je er vast eentje horen, en mij zien 😉
https://fb.watch/3-0C_8bkYq/  of https://youtu.be/LtywzCOouPw

Kortom: een heerlijke week genieten, zeilen, zingen en ZIJN!

Kijk voor verdere info, prijzen en aanmelden op www.zeilreizen.nu